Головна » 2017 » Червень » 19 » Звіт про роботу мовної групи початкової школи "Friends"
09:41
Звіт про роботу мовної групи початкової школи "Friends"

Відкриття табору

29.05.2016р. відкриття пришкільного мовного табору. Привітання. Вивчення дивізу, складання правил табору та закріплення їх своїми долонями.

“We are friends"

Поділ на групи. Групове створення газети Friends”. Гра «Знайди слова».

So Many People So Many Hobbies.”

Гра “Rainbow”, проведення бесіди з елементами гри про популярні або улюблені хобі. Демонстрування талантів та проведення  майстер – класів.

Have You Got Any Traditions?”

Обмін знаннями з приводу традицій відзначати свята в Україні та Великобританії, гра “Magic Bag”. Перегляд відео про традиції святкування “Mother’s Day” у Великобританії. Пропозиції святкування  дня матері в нашій школі.

 “Cartoon Day

Гра «Показуха», показ своїх улюблених мульт-героїв, перегляд фрагментів найпопулярніших мультфільмів на англійській мові. Виставка малюнків “My Favourite Animation Hero”.

 

 “Let’s Have a Picnic!”

Пікнік на природі. Участь в дебатах “What is Good and what is not?” , гра “Healthy/Unhealthy”. Створення бюлетеню про здорове харчування та користь здорової їжі “Eating Habits”.

“Souvenirs Day”

Уявна подорож до музею сувенірів “Souvenir Museum” поділил враженнями про власні сувеніри з інших країн тощо. Рольова гра “In the Souvenir Shop”, та творча майстерня з виготовлення сувенірів своїми руками.



Урочисте закриття

Читання віршів  танці , рухливі ігри

Переглядів: 412 | Додав: лина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: