Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Відзначення Міжнародного Дня громадян похилого віку та Дня ветерана
18:45
Відзначення Міжнародного Дня громадян похилого віку та Дня ветерана

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН. Ось і в нашій державі з 1991 року щорічно відзначають цей день. Весь світ об’єднується навколо цієї дати, всі країни, незважаючи на їх розвиток, звертають увагу населення планети до людей похилого віку. Цей день відзначається для того, щоб всі верстви населення озирнулися і придивилися одне до одного,можливо поруч живе людина, яка потребує допомоги, але її ніколи не попросить. І тільки наша уважність та небайдужість допоможе таким людям вижити, адже ніхто з нас не знає, що готує нам доля. 

Мудрість старшого покоління, підтримка, практичний досвід і довіра вселяють у нас віру в завтрашній день і особливо потрібні всім нам сьогодні. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, вміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в нещасті й біді – це стало нормою  життя наших бабусь і дідусів і служить прикладом для нас. 

Колектив Новоспаської школи хоче висловити всім бабусям і дідусям, всім ветеранам щиру вдячність за невтомну працю,  вагомий внесок у виховання молодшого покоління. 
Всім людям похилого віку довгих років життя, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок і найдорожчого – міцного здоров’я і миру.

План заходів

до Міжнародного дня громадян похилого віку

Назва заходу

Відповідальний

Примітка

1.

Лінійка «Поважаймо старість і словом і ділом»

ЗВР, Педагог-організатор

 

2.

Виховна година «Хто про старих дбає, той людиною зростає»

Класні керівники

 

3.

Бібліотечний урок «Поспішайте творити добро»

Бібліотекар

 

 
 
Переглядів: 428 | Додав: лина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: