Головна » 2019 » Грудень » 1 » Творчий звіт про проведення Місячника безпеки життєдіяльності у 2019/2020 навчальному році
15:55
Творчий звіт про проведення Місячника безпеки життєдіяльності у 2019/2020 навчальному році

Згідно з наказом ВОМС від 30.10.2019 № 209 «Про проведення місячника безпеки життєдіяльності у закладах освіти в 2019 році», згідно річним планом роботи школи та з метою чіткого усвідомлення учасниками навчально-виховного процесу небезпечних і шкідливих чинників у ситуаціях, що виникають у навколишньому середовищі, їх ідентифікації, пошуку і обґрунтування оптимальних безпечних умов життя людини, опанування дітьми та підлітками знаннями, уміннями і навичками створення безпечних умов життя і діяльності у середовищі перебування, усвідомлення світоглядних принципів гармонійних стосунків людини з технікою, природою та суспільством, ситуативного навчання та моделювання дій школярів у різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях у Новоспаській ЗОШ І–ІІІ ступенів з 01.11.2019 по 02.12.2019 року було проведено Місячник безпеки життєдіяльності.

Під час класних годин учні переглядали навчальні відеофільми, презентації з безпеки життєдіяльності. Виховні години проводилися за темою «Безпечне дитинство – майбутнє країни». Заступником директора з НВР було організовано та проведено  навчально-тренувальні евакуації на випадок пожежі.

В рамках місячника було проведено шкільний конкурс дитячого малюнка «ДСНС очима дітей» для учнів 1-4 класів.

Під час уроків предмету «Основи здоров’я» учителі проводили інформаційні хвилинки «Вивчення правил безпеки життєдіяльності».

У класних кімнатах били оновлені інформаційно-довідкові куточки з надзвичайних ситуацій (цивільного захисту), інформаційно-довідковий куточок дружини юних пожежників.

 

Учні школи  взяли участь у районному конкурсі дитячих малюнків та плакатів «ДСНС очима дітей». Учні середніх та старших класів створили макет для уроку з основ здоров’я.

 

Переглядів: 1133 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: