Головна » 2019 » Квітень » 29 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності та День ЦЗ
17:32
Тиждень знань безпеки життєдіяльності та День ЦЗ

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєве  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

 У нашій школі з 22  по 26 квітня 2019 року був  проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності та День ЦЗ.

Класними керівниками були проведені інструктажі щодо сигналів оповіщення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій, проведенні  уроки, виховні години  з питань безпеки життєдіяльності, оновлено класні куточки «Безпека дитини», проведено вікторину «Це повинен знати кожен» з учнями 2 класу. 

Медичною сестрою НЗ проведено практикум “Перша допомога при травмах” (9-11 класи).

Основна мета проведених заходів -  було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

Переглядів: 456 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: