Головна » 2019 » Травень » 12 » Тиждень безпеки дорожнього руху
18:53
Тиждень безпеки дорожнього руху

Добігли кінця останні дні теплого літа, а це означає, що почався навчальний рік і діти щодня прямують до школи і зі школи додому.

Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені загальні заходи, а саме:

  1. 06.05.2019 класними керівниками проведено єдиний урок «Безпека на дорозі – безпека життя» з відповідним записом на сторінках класного журналу.
  2. Педагогом-організатором розроблено пам`ятки-буклети «Небезпечні та безпечні місця переходу вулиць нашого села».
  3. Класними керівниками сплановано та проведено індивідуальні та групові профілактичні бесіди з учнями стосовно безпеки дорожнього руху при користуванні велосипедами, роликовими ковзанами, скейтбордами, самокатами тощо.
  4. На шкільному сайті розміщено інформаційний плакат щодо правил користування громадським транспортом та пам’ятка для батьків.
  5. 10.05.2019 року шкільною медсестрою проведено практичне навчання домедичної допомоги постраждалим у наслідок дорожньо-транспортних пригод під гаслом «Знаю, вмію, врятую».

Переглядів: 300 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: