Головна » 2021 » Березень » 16 » Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури
21:35
Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури

Упродовж тижня учителі англійської мови Сушкова Я.Ф. та Якимова Ю.Ф. та учитель зарубіжної літератури  Островська О.М. проводили заходи, спрямовані на впровадження іноваційних та проектних технологій у навчальний процес для поглиблення знань, розвитку творчих та комунікативних навичок учнів, сприяння їх самоосвіті. Всі заходи підпорядковувались  одній меті - збільшити інтерес до вивчення англійської мови та зарубіжної літератури.

     Островська О.М., вчитель зарубіжної літератури, організувала і провела конкурс малюнків «Герої народних казок». Також були проведені наступні заходи : Гра «Літературні розумники» 7-8 класи, Вікторина «Казка йде у гості» 5-6 класи.

Вчителем німецької мови Островською О.М.  була проведена гра «Regenbogen“  під час якої учні 8 класу змагалися у знанні лексики . Восьмикласники продемонстрували знання лексики з теми «Професії», « Пори року», «Свята та традиції», «Овочі та фрукти», «Тварини».

     Сушкова Я.Ф. та Якимова Ю.Ф., учителі організували та провели не менш цікаві заходи: урок-гра «Весела англійська» в 2 класі, Гра-змагання «We love dancing» в 1 класі, урок "Lego манія" 4 клас та інші.

 

Переглядів: 192 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: