Головна » 2018 » Червень » 11 » Мовна група "OK"
12:02
Мовна група "OK"

Цілі:

Створення мовної групимало на меті забезпечення якісного навчання дітей іноземним мовам. Мовна група «OK» покликанаспонукати школярів практично застосовувати знання з англійської мови, отриманих протягом навчального року.

 

МЕТОЮ РОБОТИ МОВНОЇ ГРУПИ БУЛО РОЗШИРЕННЯ КРУГОЗОРУ ШКОЛЯРІВ, ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ЗАГАЛЬНИМИ ВІДОМОСТЯМИ ЗА ТЕМОЮ ПРОЕКТУ. ЩОДНЯ ПРОВОДИЛИСЯ ЗАХОДИ З УЗАГАЛЬНЕННЯ ТА СИСТЕМАТИЗАЦІЇ ЗНАНЬ УЧНІВ З ТЕМИ (СЛОВНИКОВИЙ ЗАПАС, ГРАМАТИЧНІ КОНСТРУКЦІЇ, КОРИСНІ У ЩОДЕННОМУ ВИКОРИСТАННІ). ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИЛИСЯ У ФОРМІ ІГОР, КРУГЛИХ СТОЛІВ, ІНСЦЕНУВАННЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЗАВДАНЬ ТА СИТУАЦІЙ, ПІДГОТОВКИ ТА ЗАХИСТУ ПРОЕКТІВ.

У мовній групі перебувало 16 дітей – це переважно учні середньої школи . Був складений план роботи мовної групи.

Згідно з планом роботи  мовної групи «ОК» проведені наступні заходи:

29.05 «Відкриття табору»
Для учасників мовної групи були розроблені інтерактивні вправи, цікаві тематичні заходи, квести, спортивні змагання.Тема першого дня «Welcome to our camp».
В цей день діти виконували руханку "Н
appу campers", виготовляли постери "Сamp's rules", малювали на асфальті крейдою  " My summer".Час пройшов швидко та цікаво для учасників мовної групи.

30.05 "Food Day"

Під час проведення заходів у другий день роботи нашої мовної групи, учні із захопленням привітали  "Food Day".
Почався день, як завжди, з фізкультхвилинки. Учні виконували різні інтерактивні вправи, переглядали відео, вгадуючі їжу. Діти швидко визначили "здорову" їжу та фастфуд.
Далі - учні  поринули в захоплюючий квест " Herbal medicine", завданням, якого  було знайти цілющу квітку або рослину на території школи.  Закінчивши завдання, діти малювали її та підписували англійською мовою.
Наступним, був майстер-клас з виготовлення орігамі-морозива з паперу.
І на завершення, діти поласували смаколиками: печивом, цукерками та черешнею.

31.05 День "Nature"

У цей день ми вирішили піти на пікнік до лісосмуги. На природі діти брали участь в дебатах “What is Good and what is not?” , а потім грали в різні ігри.

04.06 – "Animals Day"
Діти виконували індивідуальні проекти, обирали тварину, про яку писатимуть проект. Створювали орігамі тварин, шукали опис  закодований в QR code.

06.06-  Завершення роботи мовної групи

На завершення занять мовної групи ми провелиінтелектуальне змагання «The best English learner». Діти продемонстрували вивчену руханку. Була проведена рефлексія «Wish tree». Учні вирізали долоньки з побажаннями Україні англійською мовою та клеїли його на дерево бажань.

Поставлені завдання були виконані в результаті злагодженої роботи вчителя і дітей. Вся виховна діяльність в мовній групі була організована відповідно до плану роботи на кожен день, учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи у команді та групах. Діти поділились думками та планами щодо нових проектів та видів діяльності, які б вони бажали мати наступного разу .

Підводячи підсумки, можна сказати, що мета, заради якої було відкрито мовну групу, досягнуто. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою.

 

Переглядів: 392 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: