Головна » 2019 » Березень » 17 » Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир»
17:23
Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир»

З 18 лютого по 18 березня 2019 року в нашій школі проходив місячник профорієнтації «Професійний орієнтир».  В рамках місячника, проходили різні заходи. Екскурсії на підприємства села, де учні ближче познайомились з такими професіями, як медсестра, продавець продовольчих товарів.

Протягом місячника в школі пройшли різноманітні конкурси відповідно вікових груп щодо визначення професійних уявлень учнів. Так, для учнів 4-6 класів було проведено конкурс малюнків «Моя майбутня професія», для учнів 7-8 класів-конкурс презентацій «Професії моїх батьків», для учнів 9 класів - конкурс рекламних плакатів «Живи і працюй в Україні», для учнів 10 класів - конкурс проектів «Професія майбутнього», для учнів 11 класів - конкурс бізнес-планів. Таким чином вся учнівська громадськість була задіяна в проведенні місячника.

Дуже важливо враховувати здібності та інтереси дітей в професійному виборі, як уникнути неузгодженості між професією, яку обрала дитина, її інтересами, можливостями, та потребами ринку праці.

 

Переглядів: 372 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: