Головна » 2021 » Жовтень » 3 » День вчителя
19:32
День вчителя

День учителя – найсвятіше, найвеличніше свято на землі.

"Учителю!

Вклоняємось доземно

Перед великим іменем твоїм.

Вже проростають ті маленькі зерна

Під поглядом, як серце, золотим.

Учителю!

Ти - наче нездоланність,

Крізь все просієш іскру доброти,

Щоб засвітить у серденьку дитячім

Вогонь священний розуму й краси..."

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня та святкують більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти за їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

У Новоспаській загальноосвітній школі I - III ступенів ранок почався з флешмобу "Дякуємо, Вчителю ", учні влаштували для вчителів справжнє свято – зустрічали вчителів у вестибюлі школи, вітали і дарували квіти.Учні школи підготували святковий концерт « Любимо, Вас, наші вчителі! ».Всі дуже чекали цієї події. Директор школи Ірина Подлєсна привітала всіх вчителів з ​​їх професійним святом, нагородила грамотами та подарунками учнів та вчителів нашої школи. Діти вітали своїх вчителів віршами, піснями, сценками, відео-привітаннями . Було багато позитивних емоцій , сміху і сліз радості.

 Вітаємо педагогічний колектив Новоспаської школи з Днем учителя. Бажаємо міцного здоров`я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, любові, злагоди, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної, мирної України!

Переглядів: 182 | Додав: sushkova1985yana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: